ИлюстрацияИнцидентът възникнал в автобус на градския транспорт,  пътуващ по маршрута

...
ИлюстрацияИнцидентът възникнал в автобус на градския транспорт,  пътуващ по маршрута
Коментари Харесай

Млад мъж от Варна псува и обижда кондукторка, удоволствието му излезе 200 лева

 Илюстрация
Инцидентът зародил в рейс на градския превоз,  пътуващ по маршрута на линия №31. Около 20 часа вечерта на 17 юни т. год. от спирката против Катедралата в рейса се качили двама души, които седнали в задната част на автобуса, с кенчета бира в ръка и без сложени защитни маски. Кондукторката отишла да ги таксува, като им направила забележка да си сложат маските.

Единият прибрал бирата и сложил защитното средство на лицето си, само че другият – 29-годишен мъж, влезнал в спречкване със служителката, почнал да я наскърбява като употребявал псувни, нецензурни думи и неприлични прилагателни.

Шофьорът на рейса, в региона на спирката пред Община Варна, също се намесил и опитал да позволи проблематичната обстановка с молба да слязат от транспортното средство. Когато това не се случило, бил подаден сигнал в полицията. 

Непристойната демонстрация е осъществена на обществено място, само че не съставлява закононарушение по смисъла на Наказателния кодекс, а е нарушаване на Указа за битка с дребното безчинство, наказуемо с санкция или задържане в поделенията на Министерство на вътрешните работи. Решението на Районния съд предстои на обжалване в 24-часов период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР